در سیستم عامل ویندوز هفت، 20 تم مخفی وجود دارد که از چشم کاربران دور ماندهاند. این تم ها حتی با وجود فعال کردن تیک show hidden در فولدر آپشن، باز هم قابل رویت نیستند.
برای دسترسی به این تم ها و چگونگی استفاده از آنها، به ادامه مطلب مراجعه نمایید...
با وجود اینکه شرکت مایکروسافت، ویندوز اکسپلورر را برای ویندوز 8 و 8.1 بهینهتر کرده است، اما شاید بسیاری از وب گردهای حرفهای، با وجود مرورگرهای قدرتمندتری مثل فایرفاکس ، کروم و... نیازی به استفاده از اینترنت اکسپلورر نمیبینند.
حال اگر شما هم مطمئن هستید که از اینترنت اکسپلورر استفاده نمیکنید، میتوانید از روش زیر آن را حذف نمایید:
اگر ساعت یا تاریخ ویندوز شما با مشکل مواجه شده است، و هر چه آن را تنظیم میکنید باز هم تغییر میکند!، بهتر است این آموزش را مطالعه کنید تا با روش رفع این مشکل آشنا شوید.
در ویندوز 8.1 این قابلیت وجود دارد که بتوانید با استفاده از آن، برای صفحه Start و همچنین صفحه اپلیکیشن ها و دسکتاپ، یک تصویر مشترک به عنوان پس زمینه انتخاب کنید.
یعنی با فعال کردن این قابلیت، شما هر تصویری را به عنوان Background دسکتاپ انتخاب کنید، همان تصویر به عنوان بک گرند صفحه استارت و Apps نیز انتخاب میشود.
ممکن است به دلایلی مختلفی نیاز داشته باشید از جزییات سختافزاری سیستمتان اطلاع پیدا کنید.
برای این کار به هیچ نرم افزار جانبی احتیاج ندارید و تنها با یک ترفند ساده در ویندوز، میتوانید به این اطلاعات دسترسی پیدا کنید و یا حتی این اطلاعات را در قالب یک فایل متنی ذخیره کرده و به دوستان تعمیرکار و... نشان دهید.
با توجه به اینکه ما ایرانیها بیشتر از نرمافزارهای کرک شده استفاده میکنیم، لذا برقرار شدن ارتباط میان نرمافزارهای کرک شده و سایت سازندهی آنها، موجب غیرفعال شدن نرمافزار میشود.
همچنین برخی از نرمافزارهای رایگان، مدام با سایت سازنده در ارتباط هستند و اطلاعاتی را از سیستم شما دریافت میکنند که این کار ممکن است با اهداف مختلف انجام بگیرد.
حال اگر شما دوست دارید مانعی را در مقابل ارتباط این نرمافزارها با اینترنت ایجاد کنید، میتوانید از این ترفند -که در ادامه مطلب میخوانید استفاده نمایید.
اگر قصد دارید نسخه 64 بیتی ویندوز را روی سیستم قدیمی خود نصب کنید؛ بهتر است قبل از انجام این کار، مطمئن شوید که سیستم شما از این نسخه پشتیبانی میکند.
در صورتی که از عمر سیستم شما 6 یا 7 سال میگذرد؛ و اگر از شرایط سیستمتان برای ارتقاء به نسخه 64 بیتی مطمئن نیستید، در ادامه با ما همراه باشید تا به این موضوع پی ببرید.
در ادامه، ما روی یک سیستم قدیمی که نسخه 32 بیتی ویندوز 8 روی آن نصب است، این کار را انجام میدهیم و شما هم مراحل را با ما دنبال نمایید:
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که در مواقعی که با رایانه مشغول به کاری هستید، در حین کار، ویندوز پیغام خطایی را به شما نمایش میدهد.
حال اگر شما بخواهید مفهوم این پیغام را در اینترنت جستجو کنید، دو راه دارید. راه اول اینکه متن موجود در پنجره هشدار را در مرورگر تایپ نمایید و یا اینکه از راه دوم که استخراج متن از پنجره هشدار است استفاده نمایید.
با توجه به اینکه متن موجود در پنجرههای خطا و هشدار ویندوز قابل انتخاب (select) نیست، نمیتوانید از طریق موس این کار را انجام دهید. برای این کار یک روش بسیار ساده وجود دارد که در ادامه آن را معرفی میکنیم:
اگر دوست دارید محیط ویندوز متفاوتی داشته باشید، میتوانید با ایجاد یک تم (Theme) پیشرفته با ویژگیهای دلخواه، این کار را انجام دهید. در این آموزش، ما نحوه ایجاد یک تم همراه با ذخیره کردن و به اشتراکگذاری آن را برای استفاده در سیستم های دیگر به شما آموزش میدهیم.